Martin Willmann | | Mládež

Mládežnický servis (05-06.10.2024)

O víkendu 5-6. října 2024 se kromě kategorie starších žáků a mladších žáků "A" (r. 2013) zapojil do mistrovské sezóny i tým mladších žáků "B" (ročník 2014 a 2015). Starší žáci zajížděli v neděli 6. října na led Českého Krumlova, mladší žáci "A" vyzvali Lokomotivu Veselí nad Lužnicí na jejich ledě a posledně jmenovaný mládežnický celek, mladší žáci "B" vstoupil do mistrovské sezóny domácím zápasem proti IHC Králové Písek.

Mladší žáci "A"
(sobota 5.10.2024)

TJ LOKOMOTIVA VESELÍ N/LUŽ. - HC VIMPERK     0:15 (0:4,0:5,0:6)

Po dvou výhrách odjížděli mladší žáci "A" na led Lokomotivy Veselí nad Lužnicí s tím, že se pokusí svou vítěznou šňůru prodloužit. Toto se jim podařilo a svého soupeře jednoznačně přehráli.

David Vinš, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobrým pohybem a snahou uhrát ve Veselí dobrý výsledek a odvézt si domů všechny body. Hráli jsme hezký hokej plný hezkých akcí a po zásluze vyhráli. Velkou radost mi udělalo, že čím dál tím víc přenášíme věci z tréninku do zápasu, že dovednosti na kterých pracujeme jsou lepší a lepší. Vše se odvíjí od tréninku a my zatím pracujeme hodně dobře jak na ledě nebo i mimo něj.


Mladší žáci "B"
(neděle 6.10.2024)

HC VIMPERK - IHC KRÁLOVÉ PÍSEK     7:4 (1:3,3:1,3:0)

Úvod zápasu mladším žákům "B" na domácím ledě nevyšel podle jejich představ a už v páté minutě prohrávali 0:3. Do konce první třetiny se jim však podařilo snížit a od druhé třetiny pak kráčeli za vítězství, když soupeři dovolili vstřelit již pouze jednu branku a sami jich přidali celý půl tucet a mohli se tak radovat z první mistrovské výhry.


Starší žáci
(neděle 6.10.2024)

SLAVOJ ČESKÝ KRUMLOV - HC VIMPERK   4:1  (2:0,0:1,2:0)

Starší žáci po výhře nad Strakonicemi minulý týden (7:5), zajížděli v druhém kole Ligy starších žáků "B" na led Českého Krumlova. Začátek zápasu jim však hrubě nevyšel a již ve třetí minutě prohrávali o dvě branky. Pak se hra trochu vyrovnala. Do druhé třetiny došlo v sestavě Vimperku ke změnám a vimperští starší žáci byli místy lepší a svého soupeře přehrávali, ale dopláceli na neproměňování šancí. Přesto se jim podařilo v přesilové hře snížit na 2:1, když se od modré trefila Šárka Sedlecká. Do třetí třetiny šli vimperští s vidinou, že se poperou o výsledek a pokusí se překlopit vítězství na svou stranu, ale po dvou laciných brankách v úvodu třetí třetiny vzala snaha za své a nakonec se museli sklonit před svým soupeřem a přijmout porážku 4:1.

Ve 4. kole KLM zvítězil tým Vimperku nad Medvědy z Českého Krumlova

Po prohraném "pouťovém" derby z minulého týdne pokračovala Krajská liga mužů čtvrtým kolem, kdy domácí tým HC Vimperk na svém ledě...

Mladší žáci "A" porazili i Mad Bull

Po sobotním vítězství v Písku čekal hned v neděli mladší žáky "A" další soupeř, tentokráte na domácím ledě, kde přivítali MAD...

Mladším žákům "A" vyšel vstup do Ligy mladších žáků

V sobotu 28.09.2024  tým Mladších žáků "A" (ročník 2013), jako první mládežnický tým HC Vimperk vstoupil do nové sezóny...